Göran Schmidts hemsidaMain menu: Start | Rörö | Skapelsefrågan | Bibelrelaterat | Kontakt

Fjällfiling

Juni 2022

Det är aldrig kört!

Tänk att det blev en reflektion för juni också. När det var som mest ovisst under sjukhusperioden får jag nog erkänna att jag misströstade om den saken.

Nu är det juli och hjärtmedicinen och den inopererade ICD:n under vänster nyckelben gör att hjärtat tickar stabilt och bra, bättre än på många år faktiskt. Kilometertiderna på löprundorna är förstås inte riktigt som förr, men det går åt rätt håll även med dem.

Från att ha ägnat varje ledig stund till olika slags "textproduktion" befinner jag mig i sommar i nån slags mer eller mindre självvald stiltjeperiod i livet när jag undrar vart vinden ska blåsa när den så småningom tar tag i seglen igen. Utan min hjärtåkomma hade jag nog aldrig gett Herren och mig själv möjligheten till kursändring, så visst ser jag en tänkbar mening med den här prövningen.

Har jag inte gjort något alls i juni undrar du kanske? Jo, jag kunde inte låta bli att ge mig in i en diskussion med Lars Erkell i tidningen Dagen. Vill du veta vad det handlade om så kan du läsa det här

Till hösten blir det föreläsningar igen och ett nytt bokprojekt för Apologia. Den här gången kommer boken att heta ”Fyra kristna diskuterar: Den historiske Adam”. Kommer väl ut nästa vår gissar jag.

Men just för tillfället är det bara gött att få leva, sova tills man vaknar och uppleva sommaren i Bohuslän. Det blir stekt egenfångad makrill till middag!

På återhörande!

Liv och sommar!


Copyright © 2022 Göran Schmidt
Template design by Andreas Viklund
Tillbaka till startsidan